Известие

Collapse
No announcement yet.

радиатор-парно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• радиатор-парно

.
    Last edited by и.петров; d.m.y г., 14:04.

Радиаторчето излиза и без да сваляш таблото, но вадейки го ще ти опре в кормилната щанга и си до там. Решението е да я свалиш но незнам как точно.
    Сигурен ли си, че е от радиаторчето? Аз сменям вече 2 кранчета на парното, един колега и той смени онзи ден едно. Доста често проблема е в тях.
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

.
      Last edited by и.петров; d.m.y г., 14:04.

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24102

Изтгли си тези инструкции и чети там. Ще спести мнооого писане и много снимки.

Тези файлове всеки трябва да ги има, ако желае да базика сам колата си.

Comment

Здравей, колега имах същияс проблем лятото с моята напълни ми краката с антифриз така от къде да започна ... значи, сваляш кората, която е до педалите и там ще видиш едно пластмасово капаче... радиаторчето се пада точно зад касетофона сваляш капака и виждаш кранчето за парното с жилото и механизъма за отваряне и затваряне слагаш леген изапочваш да махаш мъркучите и механизма процедурата е трудна мене ребрата ме боляха 1 седмица после. Радиатора излиза много трудно като го вадих опира в едната планка където се захващат корите под волана и бушоните търпи огъване за да извадиш радиатора . След това в магазина,ако ти кажат че няма наличност за ГТВ такъв радиатор питай ги случайно дали нямат за Фиат Типо същия е изгърбих ги продавачите 60 лева някъде струва слагаш го и всичко по обратен ред наливаш антифриза бавно и палиш ... сама се обезвъздушава като наливаш бавно не остава въздух в системата това е Успех
          ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT

Comment

.
            Last edited by и.петров; d.m.y г., 14:05.

Comment

Не, излиза си самия радиатор. Rado145QV го изкара, така че той ще ти даде по-подробна информация как. Аз само гледах отстрани разсеяно.
              За жалост рядко влиза във форума. Може да го питаш по телефона - 0893 277773 - Радостин.

Comment

Working...
              X